Blog Post

Kako koristiti Google na Huawei uređajima? Gspace

Tijekom protekle tri godine postojalo je nekoliko opcija kako nabaviti aplikacije na Huawei pametnim telefonim. Nažalost, neke opcije su uključivale toliko rigorozne procese koje prosječan korisnik nije mogao ili nije imao volje izvoditi. Neke opcije su bile i riskantne – korisnici bi mogli blokirati svoje telefone. Međutim, postoji jednostavan i izravan način za preuzimanje aplikacija iz Trgovine Play na Huawei telefone.

GSPACE

Alat Gspace dostupan je za besplatno preuzimanje u Huawei AppGallery. Čak ga je i sam Huawei odobrio kao sigurnim za upotrebu, što ide dodatno u prilog korištenju ovog alata. Ljepota Gspacea leži u tome što je vrlo jednostavan za korištenje i omogućuje korisnicima preuzimanje aplikacija s punom funkcionalnošću. Bitno je napomenuti da su ovo prave, originalne aplikacije, a ne njihove web verzije. Ova je značajka dostupna besplatno, ali dolazi s oglasima. Ako ne želite imati oglase, možete kupiti i verziju bez oglasa za manje od 20 USD.

Aplikacije u Gspaceu funkcioniraju potpuno normalno, no jedina razlika je da se neće ažurirati automatski, već ćete morati ući u Gspace, otići u Trgovinu Play i instalirati najnoviju verziju.

Jedna od najnovijih i vrlo praktičnih inovacija Gspace alata je mogućnost postavljanja prečaca do aplikacija na radnoj površini čime imate puno lakši pristup svim Google aplikacijama. A sada, jednostavno pretražite Gspace u aplikaciji i instalirajte ga. Evo vodiča korak po korak kako da to učinite: 

1. Korak

Uđite u AppGallery na svom Huawei uređaju u kojoj i inače radite instalaciju novih aplikacija.

2. Korak

Kada uđete u AppGallery, pretražite, a zatim i preuzmite aplikaciju Gspace. Preuzimanjem ove aplikacije imat ćete izravan pristup svim željenim Google aplikacijama, kao što su YouTube, Gmail, Instagram, Google Maps, Google Play i slično. Kada dodirnete aplikacije koje želite, one će se preuzeti putem Google Playa.

3. Korak

Prijavite se u svoj Google račun kako biste imali pristup Google aplikacijama. Aplikacije će biti preuzete putem Google Playa na vaš telefon i pojavit će se automatski u novoj aplikaciji Gspace.

4. Korak

Vaše aplikacije se sada nalaze unutar Gspacea, no nova značajka ovog alata je da možete postaviti prečac na početni zaslon za sve preuzete aplikacije. Pritisnite na ikonu aplikacije u Gspaceu, odaberite ‘kreiraj prečac’ i pozicionirajte željenu aplikaciju na početni zaslon.

Kada će ovaj trgovinski rat između Kine i SAD-a prestati još uvijek nije poznato, no Huawei je teško zaustaviti. Kineski div je izdao više pametnih telefona visokog profila otkako je zabrana stupila na snagu, a za očekivati je i da su nove linije telefona na putu. Huawei je svakako osmislio odličnu i vrlo jednostavnu alternativu kako pristupiti svim aplikacijama koje su vam potrebne. Instalirajte Gspace i uživajte u svim pogodnostima koje vam vaš Huawei uređaj pruža.

 

Related Posts

Punjenje Baterije
Kako treba puniti mobitel?

Ne morate čekati da se baterija isprazni. Nije dobro ni napuniti je do 100

Firewall Service malware na Android sustavu

FirewallService je malware na Android sustavu kojem je cilj da preuzima i instalira aplikacije bez

Na Androidu otkrivena napast koju je nemoguće obrisati!

U tisućama aplikacija pronađen je novi tip malvera za Android. Krije se pod poznatim