Roidmi Cordless Vaccum Cleaner S1e

399KM

Na zalihi

  • Opis

Opis

Roidmi Cordless Vacuum Cleaner S1E je lagani i tihi bežični usisivač sa usisnom snagom od 90 W i opcijom kontinuiranog usisavanja od 40 minuta na jednom punjenju baterije. Zahvaljujući funkcionalnim nastavcima prilagođen je različitim vrstama efikasnog usisavanja. Pokreće ga snažan digitalni motor bez četkica sa 80.000 obrtaja u minuti.

Višeugaona glava sa motorom ovog usisivača može da se okreće za 270 stepeni. To mu omogućava efikasno čišćenje uglova i teže dostupnih mjesta oko namještaja u prostorijama u kojima se koristi. Upravo ovaj model bežičnog usisivača nosilac je čak 6 međunarodnih nagrada za dizajn zbog svoje savršene geometrije ali i vrhunske ergonomnije.

Odabirom odgovarajućeg nastavka ovaj usisisvač jednostavno prilagođavate potrebama. Za usisavanje podova koristićete, naravno, produženi nastavak, za usisavanje kreveta, kauča, fotelja, pa i automobilskih sjedala onaj kraći. Za svaku vrstu usisavanja tu je odgovarajući nastavak.

Mekana najlonska četka za valjak dizajnirana je tako da se oko nje ne omotavaju usisane dlake prilikom čišćenja podova. Korišćenje ovog usisivača je izuzetno jednostavno i praktično. Budući da mu je ukupna masa samo 1.3 kg, usisavanje nije naporno. Sprečavanju umora prilikom korišćenja usisivača doprinosi i ergonomska drška pomoću koje se usisavanje pretvara u prilično zabavan posao poslije kojeg su rezultati i te kako vidljivi.

Roidmi Cordless Vacuum Cleaner S1E ima prilično moćnu litijumsku bateriju koja se do 100% puni za samo dva i po sata. U standardnom režimu pruža do 40 minuta kontinuiranog rada, dok u poboljšanom, izuzetno jakom usisavanju traje najmanje 10 minuta.